Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 022 289 034

Caravana de Crăciun

În cadrul Campaniei „Caravana de Crăciun”, s-a desfășurat o acțiune caritabilă cu participarea elevilor, profesorilor și părinților Liceului „Litterarum”, în susținerea Loredanei Știrbu, o fetiță de 8 anișori, ce suferă de o tumoare cerebrală.
În acest sens, elevii claselor a VIII-a A, B și C ale instituției, coordonați de diriginții lor: Dna Diana Bega, Dl Ion Guțu și Dl Sergiu Baciu, pe parcursul a 2 săptămâni, foarte receptivi și afectați emotiv de starea fetiței, au adunat suma de 74.000 lei și 184 euro, bani pe care familia Loredanei îi va folosi la recuperarea pe care o face la moment după intervenție la o clinică privată din Italia.
De asemenea, elevii Liceului au colectat și mai multe cutii cu produse alimentare pentru familiile defavorizate din Capitală.

La evenimentul caritabil a fost prezent și Grupul coral „Gnosis” de la biserica „Sf. Dimitrie cel Nou” din Capitală, condus de Dl Serghei Crudu, care au susținut un mic recital de colinde, reușind să transmită bucuria și măreția sărbătorilor de iarnă atât Loredanei, elevilor, profesorilor și părinților prezenți.
Aducem sincere mulțumiri  conducerii Liceului „Litterarum” din mun. Chișinău, Dnei Director Maria Prisăcuța și Dnei Director-Adjunct pe Educație, Dna Ala Chirvas, elevilor, profesorilor și părinților participanți la această acțiune.

2 3 4 5 6

7

Articole Recente